Super Bowl Party

Super Bowl Party

I samarbejde med Amager Demons byder Lanes & Lounges endnu engang velkommen til årets NFL kamp, nemlig Super Bowl 2017! Som i de forrige år er de klar med stor lækker amerikansk buffet, Heineken, bowling, storskærme og Heineken piger.
Dørene åbner i år kl. 18.00 og billetter kan købes på Billetto samt i Lanes & Lounges.

Igen i år åbnes der op for bowling allerede kl. 18.00 og indtil kl. 22.00. Du kan spille en times bowling pr. selskab og hvis du vil være sikker på at spille, så skriv en mail om ønsket tidspunkt til jpn@cboe.dk. – Banerne tildeles efter først til mølle princippet.
Buffetten serveres fra kl. 20.00 og som altid opfordres gæsterne til at spise i 2 hold, så dem der bowler først spiser efter og omvendt – der er rigeligt med mad til alle.

Prisen er kr. 299 plus gebyr, som inkluderer kæmpe amerikansk buffet, bowling, én Heineken og plads foran en af de to storskærme. Igen i år har de flyttet selve kampen ned i den store festsal, hvor der er bedre plads til de to 150″ full HD storskærme. Optakten vil også blive vist i salen med lyd til dem der ønsker dette fremfor at bowle.

AMERIKANSK BUFFET:
BBQ grill og kolde retter
Guacamole med bisonsalat
Nachos med cheddar
Hjemmelavet coleslaw
Honey chicken wings
Philly cheese steak sandwiches
Grillkøller med BBQ
Spareribs med BBQ
‘The Bowl’ chiligryde med tacoskaller samt burritos
Sweet majskolber
Små cheeseburgere
Banana cream pie og brownies

UNDER HALFTIME SHOW:
Halftime dog med agurkerelish

Vi glæder os til at tage imod jer!