Stærkt setup til genoprejst U19-program.

Der har været arbejdet meget hårdt i kulissen, på at få sammensat et stærkt trænerteam, til Amager Demons genoprettede U19-hold. Efter 3 år uden et selvstændigt U19-hold, inklusiv 2 år med samarbejde med Tomahawks, er Demons klar til at stå på egne ben igen. Derfor har det været en høj prioritet, for klubbens sportslige ledelse, at få sammensat et solidt trænerteam med meget erfaring.

Vi er meget stolte, af at kunne præsentere følgende træner-setup:

Headcoach: Jesper Torstensson.

Jesper er et velkendt navn, både i klubben og resten af football-Danmark. Han har en niveau 3 (ud af 4) træneruddannelse.

Efter stor succes i Herlev Rebels, med adskillige Junior Bowl-titler, kom han efter 2008-sæsonen til Amager, som sportschef og headcoach for seniorholdet, og fik på sit første år, vendt en 1-8 sæson i 1. division, til en 8-4, og snublende tæt på oprykning til Nationalligaen. Den kom så det efterfølgende år. Jesper var klubbens seniortræner frem til og med 2014, hvor klubbens placering i landets højeste række forbedrede sig hvert år. Grundet familieforøgelse, valgte han at tage en pause fra football, som dog blev brugt som assistent for klubbens nye senior-headcoach John Stevensson.

Han vender tilbage med fornyet energi og inspiration, og er klar til at udvikle klubbens fremtidige stjerner, på U19-holdet.

Defensive Coordinator: Thomas ”Bubba” Tønning Knudsen

Bubba kom til Amager sidste sæson, og var med til at føre det nye, urutinerede, men meget talentfulde, U16-hold frem til semifinalen. Før han kom til Amager, var han U16-træner hos Copenhagen Towers. Han har været i dansk football siden 1988, har spillet 22 sæsoner på O-line, D-line samt Linebacker (hos Sønderborg Patriots, Herning Hawks, Århus Tigers, Copenhagen Tomahawks og Copenhagen Towers), har vundet 3 DM-titler og 1 Europæisk klubmesterskab, som spiller og har som træner vundet U16-DM og Challenge Bowl i 2013. Bubba var også i 3 år tilknyttet som ekspert på TV3´s dækning af NFL, og er en passioneret Raiders-fan. Vil have ansvaret for holdets offensive og defensive linjemænd.

Assistant Coach: Henrik Carstens

Henrik er ny i Amager Demons, men bestemt ikke i dansk amerikansk fodbold. med 10 års erfaring som spiller. Startede i Ringkøbing Eagles, hvor han spillede i 2 år, og vandt Bobler bowl det første år. Derefter gik turen til Copenhagen Towers hvor han spillede i 4 år, efterfulgt af et kort ophold i en nyopstartede klub i Schweiz, Lugano Seaguls og til nogle træning i Milano Seamens hen over et års tid mens han boede i Schweiz. Derefter flyttede han tilbage til Danmark, til Vejle og Razorbacks hvor han spillede 3 år med 3 MermaidBowls 2 vundne og 1 tabt, samt en EFAF-cup finale, som dog blev tabt. Med hans store erfaring som receiver, kommer han til at udvikle vores junior-receivers, derudover har han også spillet både returner og kicker i alle 10 år også, så han vil også hjælpe til med specielteams.

Vores U19-hold træner året ud, sammen med de øvrige hold, hver onsdag, kunstgræsbanen ved Tårnby Stadion, på Gemma´s allé, fra 18.30-20.00. Det er muligt at låne udstyr ved vores udstyrscontainer, som ligger ved siden af Amagerhallen på Løjtegårdsvej, mellem 18.00 og 18.10.

Hvis du ikke har en tandbeskytter, kan sådan en købes samme sted, for 20,- kr.