Sponsor i Demons

Sponsor Amerikansk Fodbold

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left”]

Sponsor i Demons

Amager Demons leder efter interesserede sponsorer, som kan se en fordel i at være med til at udvikle Amager Demons som amerikansk fodboldklub både for ungdom til senior afdelingerne.

Hvem er Amager Demons
Vi er en amerikansk fodbold klub etableret i 2002 med beliggenhed på Amager og med hjemmebane ved Amagerhallen. Vi har medlemmer fordelt over 5 årgange og et aldersspænd fra 8 – 40 år. Vores seniorhold spiller i 2020 om oprykning til den bedste danske amerikanske fodbold række, Nationalligaen.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde et samarbejde med en amatør klub, som arbejder under mottoet ”professionelle amatører”. Vores engagerede medlemmer er med til at gøre Amager Demons til noget helt specielt, hvor sammenhold, sociale arrangementer, engagement og fremgang er nøgleordene.

Hvad kan I forvente?
I kan forvente eksponering i form af bl.a. reklame på vores uniformer, træningstøj, hjemmeside, Facebook og Instagram. Som noget anderledes kan I benytte vores spillere i fuldt udstyr til bl.a. reklame arrangementer, hvilket har en tendens til at skabe ekstra opmærksomhed og kan sætte lidt kulør på jeres produkt eller arrangement.

Kontakt Amager Demons på email formand@amagerdemons.dk eller kom forbi en af vores kampe og tal med os!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Image” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”on” animation=”bottom” sticky=”off” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_team_member admin_label=”Team Member” animation=”left” background_layout=”light” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv kommentar