Spil amerikansk fodbold

Spil amerikansk fodbold københavn

Alle, høj, lav, tyk, tynd, gammel, ung, dreng, pige er velkomne til alle træninger i Amager Demons.

Hvis du går med tankerne om at begynde at dyrke verdens fedeste sportsgren kan du her læse lidt mere om os og hvad det kræver af dig.
Amager Demons består pt. af 6 hold

  • Senior Elite for de ambitøse.
  • Senior Bredde for de nye og de “gamle” som ønsker at tage den lidt mere med ro.
  • U19 (Hvis du er til og med 19))
  • U16 (Hvis du er til og med 16)
  • U14 (Hvis du er til og med 14)
  • U12 (Hvis du er fra 9 og til og med 12)

Amerikansk fodbold er en fysisk og taktisk sport. Du behøver ikke være i god form eller have erfaring for at spille i Demons. Vi træner både sommer og vinter. Der er en plads til alle på et amerikansk fodboldhold, og de første træninger vil altid gå med at finde ud af hvilken position, der passer dig bedst. Vi skal nok lære dig alt hvad der er at vide om sporten og du vil først blive udsat for kontakttræning når du føler dig klar.

Udstyr som hjelm og skulderbeskytter kan du låne af os den første måned, herefter kan det lejes. Hvis du beslutter dig for at amerikansk fodbold er noget for dig, så anbefaler vi du køber eget udstyr hurtigst muligt.

Kontingent:

For seniorer koster det 300.- om måneden at være medlem af Amager Demons. For juniorer (U19, U16, U14 og U12) koster det 200,- om måneden.

Kontingentet inkluderer ikke spillerlicens som er påkrævet for at spille kampe.

Den første måned som ny spiller er gratis.

Udstyr:

Et helt sæt udstyr koster ca. mellem 1500,- og 2700,- afhængig af aldersgruppe. Sættet består af hjelm, skulderbeskytter, beskyttelse til lår og ben, træningsbukser og trøje. Udstyret er solidt og kan holde i mange år. Vi anbefaler ikke at købe de dyreste mærker hvis man er i voksealderen. Gammelt udstyr kan sættes til salg internt i klubben hvis ønsket.

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt Headcoach (træneren) for det hold som du passer ind på. Du finder kontaktinformationerne i menuen under hvert hold.

Skriv kommentar