Opgradering af juniorafdelingen

Efter en turbulent tid, med et meget svingende tilbud, til de yngre medlemmer, har vi nu fået stabiliseret vores ungdomsafdeling, hvilket også har betydet, at vi har opgraderet trænerstaben omkring holdene. Der kommer til at være 2-3 coaches per hold.

U16 bliver ledt an af HC Jakob Brinkløv, som efter sin tilbagekomst fra England, i den grad har skabt fornyet energi, på alle juniorhold. Han bliver flankeret af Henry Miller, som har fungeret som U16/U19- træner, de sidste 2 år, samt at være spillende positionstræner på NL-holdet. Hans funktion bliver som defensiv koordinator. De bliver assisteret af Thomas ”Bubba” Knudsen, som de seneste par år har fungeret som U16-træner i Towers. Han har været i dansk football siden 1988 og har spillet 22 sæsoner på O-line, D-line og Linebacker (Sønderborg Patriots, Herning Hawks, Århus Tigers, Tomahawks, Towers). Bubba var også 3 år tilknyttet som ekspert, på TV3´s dækning af NFL. Hans store viden og erfaring vil være med til at udvikle juniorholdets linjemænd.

U14 bliver ledt an af Kat Kaliszczuk, Kat har de seneste år fungeret som headcoach for Copenhagen Towers U12, hvor hun blandt andet også har gennemført DAFFs niveau 1 uddannelse, og været med til ungdomskonference i Sverige, som repræsentant for forbundet. Hun har selv fortid som spiller, og har faktisk vundet JuniorBowl, med Herlev, for nogle år siden. Hun bliver flankeret af Frederik Normann, som har været i klubben siden han var 11, med et enkelt stop i Herlev og et smut på high school i USA, hans forståelse og især passion for spillet, vil helt sikkert være en gevinst. Frederik vil også hjælpe receiverne på U16.
Derudover vil Mads Sørensen, hjælpe til på U14. Mads har en stor interesse, og har selv spillet i klubben, i 3 år som U16, og et enkelt år som U19. Efter et par år, væk fra sporten, har han nu fundet tiden til igen at engagere sig.

U12 bliver et meget velkomment gensyn med Adrian Kaule. Kaule´s rødder i klubben, går helt tilbage til klubbens opstart. Han har i mange år været webmaster, sad som næstformand en del år, indtil han valgte at blive junior træner. Han overtog et U13 hold, med 3 spillere, men fik igennem en benhård rekruttering, og sjov træning for de yngste, vækstet holdet til over 20 spillere, i løbet af kort tid. Især hans pædagogiske tilgang til trænergerningen, er efter bestyrelsens opfattelse, det helt rette match, til særligt de yngste spillere. Han bliver flankeret af Henrik Ørnstrøm, Henrik har været stortset alt, indenfor dansk amerikansk fodbold, træner, klubformand, formand for forbundet, sekretariatschef og meget mere. Han lever og ånder football og vil helt sikkert være en kæmpe gevinst for klubben, på alle planer.

Men Demons stopper ikke der, målet for 2015, er at tilknytte yderligere en træner pr. hold, i løbet af sæsonen. Derudover vil arbejdes der på at få engageret forældrene, til at være holdledere på holdene, så trænerne kan bruge alt deres energi på at gøre spillerne bedre.

Fra og med onsdag den 5. november, starter vintertræningen.
Træningen bliver onsdag på kunstgræsbanen ved Tårnby Stadion 18.30-20.00, Hvis man skal låne udstyr, skal man møde foran containeren ved Amagerhallen kl. 18.00.
Derudover vil der være træning hver søndag, i Kasrtupgårdsskolens gymnastik sal, 10-12. Første træning 9. november.