Ny spiller til amerikansk fodbold

[et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_menu admin_label=”Fuldbredde Menu” menu_id=”31″ background_color=”#ffffff” background_layout=”light” text_orientation=”left” submenu_direction=”downwards” /][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Ny til football” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”1111″]

Ny spiller til amerikansk fodbold

Overvejer du at begynde til amerikansk fodbold, så kan vi godt forstå dig. Vi synes nemlig, at amerikansk fodbold er en af de fedeste sportsgrene, der findes. Her er plads til alle, og vores dygtige trænere hjælper dig med at finde den helt rigtige position på banen. Uanset om du tidligere har dyrket sport eller er helt ny i sportens verden, så har vi en plads til dig. Har du viljen, lysten til at lære, hjerte og en masse gå på mod, så er Amager Demons klubben for dig.

Hvad tilbyder vi?

Er du 8 år eller ældre,  så har vi et hold til dig.

Amerikansk fodbold er en fysisk sport, men vi skal nok lære dig alt, hvad der er at vide om sporten, og du vil først blive udsat for kontakttræning, når du føler dig klar til det.

Vi har en dygtig og aktiv bestyrelse, som hele tiden arbejder på at gøre Amager Demons til den bedste amerikanske fodboldklub i Danmark, både sportsligt og socialt.

Vores forskellige hold bliver styret af dygtige trænere fra både ind- og udland, og på alle vores hold er der en god balance mellem sportslige og sociale ambitioner.

 

Tryk HER for at komme i gang!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”Sidebar” orientation=”left” area=”et_pb_widget_area_5″ background_layout=”light” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”2222″]

Ofte stillede spørgsmål

[/et_pb_text][et_pb_accordion admin_label=”FAQ”][et_pb_accordion_item title=”Kan jeg spille amerikansk fodbold?”]

Amerikansk fodbold er en sport for alle, tro det eller ej. Selv om sporten er både fysisk og taktisk, er der så mange forskellige positioner og roller, at alle kan være med, uanset alder, højde og vægt.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Kan jeg få en prøvetræning?”]

Det kan du i hvertfald. Du kan prøve amerikansk fodbold i en måned, inden du skal betale kontingent. Så har du god tid til at se, om det er noget for dig.

For at starte din prøveperiode skal du inden din første træning registrere dig som medlem her. Så har vi nemlig alle de informationer vi skal bruge på forhånd, og du kan hurtigt komme i gang med alt det sjove 🙂 Efter en måned kontakter vi dig og hører om du har lyst til at fortsætte. Hvis ikke sletter vi alle dine informationer igen.

Du finder vores træningstider her på siden, og ellers kan du altid skrive til football@amagerdemons.dk

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Hvilket hold skal jeg spille på?”]

Det kommer helt an på hvor gammel du bliver i år.

U12: Du er under 13 hele dette kalenderår.
U14: Du fylder eller er fyldt 13 eller 14 i år.
U16: Du fylder eller er fyldt 15 eller 16 i år.
U19: Du fylder eller er fyldt 17, 18 eller 19 i år.
Senior: Du fylder eller er fyldt 20 eller mere i år.

Er du pige og har lyst til at spille amerikansk fodbold, så kan du sagtens spille med drengene. Piger må nemlig spille i en aldersgruppe under.

Er du stadig i tvivl, så skriv en mail til football@amagerdemons.dk.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Hvad koster det at være medlem i Amager Demons?”]

Kontingentpriserne i Amager Demons er:

U12 & U14: 1300 kr. halvårligt.
U16 & U19: 1400 kr. halvårligt.
Senior: 2100 kr. halvårligt.

Kontingentet dækker træning, kamplicens, uniform og transport til udekampe på Fyn og i Jylland. Det eneste du skal betale udover kontingentet er dit eget udstyr, som du også kan leje af klubben for et rimeligt beløb.

Vi forsøger at holde vores sociale arrangementer betalingsfri, men til større events kan der være deltagerbetaling.

Kontingent opkræves 1. januar og 1. juli. Melder du dig ind midt i en halvsæson, betaler du kun for den resterende periode.

Der er ingen tilbagebetaling af kontingent ved udmeldelse.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Hvilket udstyr skal jeg bruge?”]

Det obligatoriske udstyr til træning er en hjelm og en skulderbeskytter. Den første måned kan du låne klubbens udstyr, mens du finder ud af om sporten er noget for dig. Herefter anbefaler vi, du køber dit eget eller lejer udstyr af klubben. Spørg din træner, hvis du er i tvivl.

Udover det udstyr, klubben stiller til rådighed, skal du bruge en tandbeskytter, fodboldstøvler og noget praktisk udendørs-idrætstøj. Har du ikke en tandbeskytter, kan du købe en af os for 20 kroner. Senere kan du vælge at købe rigtigt amerikansk fodboldtøj, men det er ikke et krav. Dog er det en god ide at investere i en træningsjersey i dit holds farve. Du lærer hurtigt hvad for noget udstyr man kan købe ved at tale med dine holdkammerater 🙂

Er det din første træning og har du ikke dit eget udstyr, så mød op ved Amagerhallens Indgang C ca. 30 min. før træningen starter for at få udleveret låneudstyr. Skriv en mail til football@amagerdemons.dk i forvejen, så vi er klar til at tage imod dig 🙂

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Hvor og hvornår træner I?”]

Herunder finder du de aktuelle træningstider. Alle årgange træner tirsdag og torsdag.

U12: 1730-1900

U14: 1730-1900

U16: 1730-1900

U19: 1900-2100

Senior: 1900-2100

Sted:
Kunstgræsbanen v. Tårnby Stadion
Gemmas Alle 41
2770 Kastrup

 

[/et_pb_accordion_item][/et_pb_accordion][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”on” specialty=”off”][/et_pb_section][et_pb_section fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” module_id=”4444″]

Hvad siger vores medlemmer?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_testimonial admin_label=”Vidnesbyrd” author=”Jakob” job_title=”Senior spiller” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” portrait_url=”http://www.amagerdemons.dk/wp-content/uploads/Jakob_brinkløv.jpg”]

Demons giver mig et fællesskab og et bånd jeg ikke har set i nogle af de klubber jeg har spillet i i udlandet hvilket er grundene til jegg i min tid i Danmark altid har spillet i Demons. Det har med tiden udviklet sig til at ville være en størrere del af det og derfor jeg nu også træner ungdomsholdene

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_testimonial admin_label=”Vidnesbyrd” author=”Lars” job_title=”Senior spiller” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” portrait_url=”http://www.amagerdemons.dk/wp-content/uploads/Lars-e1427400274911.jpg”]

Jeg spiller Amerikansk fodbold fordi, sporten er en god blanding af taktiske kampe samt alle former for fysisk udfoldelse. I sporten er man kun på ca. 20-30 sekunder af gangen og det er dét der medvirker til det bliver et hurtigt spil med mange hurtige beslutninger. Jeg finder en enorm tilfredsstillende effekt ved taktisk at udkonkurrer ens modstander via et godt spilkald og se resultaterne af et hårdt men sjovt træningsforløb. Alt dette gør også man bliver en sammentørnet flok af kammerater, der kæmper, vinder og eller taber med hinanden. Sammenhold er også vigtig ting i sporten, da man skal kunne stole på hvert enkelt individ på holdet. Når det så er sagt, kan man godt se frem til også at høste sig en masse venner for livet. Derfor spiller jeg Amerikansk fodbold hos Amager Demons.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]