Handoff i bestyrelsen

Efter 5 år som formand for Amager Demons besluttede Henrik “Doc” Pedersen (t.h.) i december, at det var tid til at træde tilbage og lade nye kræfter komme til.

Henrik overtog formandsposten i en turbulent periode, hvor klubbens seniorhold kæmpede med dårlige resultater og uro i kulissen. Til trods for den svære start, lykkedes det dog at få vendt udviklingen, og i løbet af Henriks formandsperiode har klubben løbende forbedret sine resultater, kulminerende med seniorholdets første National Liga semifinale i efteråret.

Inden Henrik trådte ind i bestyrelsen havde han været en del af Amager Demons siden 2005 som både spiller og træner, og været med til at bringe klubben fra 2. division til National Ligaen. Inden sin tid i Demons har han vundet tre danske mesterskaber med Avedøre Monarchs.

Nu er bolden så givet videre til en anden mangeårig Amager Demons veteran. Den nye formand Jacob Udengaard, har 14 sæsoner på klubbens seniorhold bag sig. Jacob har således været en fast del af Amager Demons siden starten i 2002, først som spiller, og nu altså som formand.

“Jeg glæder mig til at tage fat på arbejdet og det store ansvar som følger med” fortæller Jacob. “Det er et nyt kapitel jeg skal tage hul på nu, men jeg er overbevist om at jeg sammen med resten af bestyrelsen kan fortsætte med at udvikle Amager Demons og konsolidere klubben som en af de største i Danmark. En klub som Amager Demons står på mange ben, og det er vigtigt at have fokus på alle områder for at bevare balancen og komme fremad”.

Det var dog ikke kun på formandsposten at der var udskiftning. Ny næstformand blev Dennis Svensson og Thomas Olsen blev valgt til kasserer. Derudover blev cheerleadertræner Frederikke Stage valgt ind som menigt medlem.

En af de første opgaver for den nye bestyrelse bliver at få de sidste brikker på plads til den nye sæson, så der kan tages hul på den vigtige forårstræning for alle alderstrin.