Bomstærke Dæmoner!

Mens football sæsonen holder vinterpause, bruger spillerne tiden i jern-lokalerne med en masse styrketræning.

I slutningen af november stillede brøderne, Morten Hansen​ #62 og Steffan Hansen​ #68, op i nogle af Danmarks største stævner inden for dansk styrkeløft.

Styrkeløft er en sportsgren hvor man dyster om at løfte flest kilo i de tre løft, squat, bænk og dødløft med 3 forsøg tilgængelig i hver disciplin.

Til TSK cup deltog mere end 140 atleter fra hele landet, tros dette klarede de to debutant-dæmoner sig godt. Steffan, med en kropsvægt på 103 kg, løftede 637,5 og fik samlet 3. plads i sin vægtklasse (93-105 kg).

Morten prøvede at slå den daværende danske junior rekord i bænk i klassen 105-120 kg (For at ramme den rette vægtklasse, måtte der drikkes 2 liter vand og indvejes i tøj. Normalt prøver man at komme NED i sin vægtklasse). Han får dog underkendt sit sidste løft, og måtte se rekorden ryge til en anden. Morten led på daværende tidspunkt stadig at diverse små skader fra football sæsonen og måtte ’’nøjes’’ med et samlet resultat på 595 kg.

Fjorten dage efter (første weekend i december) afholdtes den danske finale i divisionsopgør (Danske holdmesterskab i styrkeløft).

Her stillede Demons spillerne også op for deres daglige styrkeløfterklub, TarGet PowerGym – Aim High​ Powerliftning. Morten løfter 167,5 i bænk med en kropsvægt på 100,6 kg mens Steffan løfter 260 kg i dødløft med en kropsvægt på 103,4 kg. Drengenes holdkammerat, Herman Mohr Hermansen​, løfter 217,5 i squat med en kropsvægt på 84,2 kg og holdet sikrer sig en 3. plads.

Amager Demons er utrolig stolte over Dansk Amerikansk Fodbolds stærkeste brødre og glæder sig til at opleve dem på banen i 2017!