3 spillere repræsenterer Demons i Polen

Med et sidste øjebliks afbud måtte Demons Frederick ”Fiddy” Grønhøj Jensen pakke tasken med footballgrej og slutte sig til bruttolandsholdets tur til Polen. Dermed blev han den tredje spiller, som repræsenterer øens hold mod et ungt polsk mandskab.

Mens det meste af football Danmark og resten af Danmark var på sommerferie, stod den på træning og football camp for fire af Amager Demons spillere fra nationalligaholdet. Ud over runningback Lars Hyrsting Larsen, som nu må beskrives som rutineret i landsholdssammenhæng, var Demons også repræsenteret ved linebackers Michael ”Boomer” Kristiansen, Fredéric ”Fiddy” Grønhøj samt Johannes Thomsen Christensen. For Johannes Thomsen Christensen, der også er nyeste ansigt i Demons, bød campen fra start på en overraskelse. For mens Johannes Thomsen Christensen havde forberedt sig på at spille linebacker, bød campen hurtigt på et positionsskifte til strong safety – en ekstra udfordring da Johannes Thomsen Christensen troppede op på Fyn med blot 5 måneders footballtræning i bagagen. Til alt held var det muligt at trække på erfaringerne fra Lars Hyrsting Larsen, der ud over at være en profil på Amager Demons seniorhold også har været en af de bærende kræfter på de seneste danske landshold.

”Lars var rigtig god at have med, fordi han kendte til, hvordan det hele fungerede og hvem man skulle snakke med, hvis man var i tvivl omkring playbooken eller bare helt generelle spørgsmål,” lyder det fra Johannes Thomsen Christensen.
For Lars Hyrsting Larsen var det også en god oplevelse at have nogle holdkammerater med på campen.

”Det var super fedt at have nogle med fra klubben at tøffe lidt rundt med. Det er altid rart med lidt flere man kender fra sin hverdag at snakke med,” siger landsholdslars. Selvom der var tid og plads til at give gode råd og vejledning under campen, så havde det en betydning, at de tre holdkammerater spillede på den modsatte side af bolden, da det var vanskeligt at se deres niveau. Ifølge Lars Hyrsting klarede de sig dog ganske godt på et landshold, der nok skal gøre det svært for Polen. Det har dog fortsat en betydning, at der er brugerbetaling på landsholdet, hvilket holder spillere væk, der ellers ville være gode nok, vurderer Lars Hyrsting Larsen.

For Demons måtte Johannes Thomsen Christensen arbejde med et positionsskifte, mens Demons inside linebacker Fredéric “Fiddy” Grønhøj Jensen efter eget udsagn kæmpede med at finde ind i “Beast Mode”. Til alt held blev det fundet på campens sidste dag, hvilket også medførte en billet til Polen på et afbud. Det er dog ikke noget, der går Demons defensive kaptajn på, og han har også et andet mål en egne personlige ambitioner ved turen til Polen.

“Det var fedt at få lov til at repræsentere Demons til try-outs og Camp. De andre klubber skal vide, at vi er på vej op af rangstigen for at tage deres pladser, og der ikke kun er en dæmon, der kan mingle med Eliten,” lyder det fra Fiddy med henvisning til Lars Hyrsting Larsen, der har været eneste Amager Demon repræsenteret på landsholdet de seneste år.

Den ene blå hjelm kan dog blive til flere i fremtiden. Mens Fredéric “Fiddy” Grønhøj Jensen også har ambitioner om en tur på A-landsholdet, så er der tændt en flamme i Johannes Thomsen Christensen, der som eneste Demon måtte tage hjem fra camp uden en billet.

“Jeg føler helt klart, at jeg er langt bedre rustet til at blive udtaget til næste år, hvor jeg vil have fået mere træning og erfaring sammen med Demons til den tid. Jeg er typen, der altid vil være den bedste, så næste år går jeg benhårdt efter at blive udtaget,” lyder det fra Johannes Thomsen Kristensen, der lørdag fra klokken 18:00 kan se Lars Hyrsting Larsen, Michael “Boomer” Kristiansen og Fredéric “Fiddy” Grønhøj Jensen repræsentere Amager Demons og Danmark mod Polen via linket under artiklen.

Go Demons!