U16 spillere prøver kræfter med u17 landsholdsudtagelse

U16 spillere prøver kræfter med u17 landsholdsudtagelse

Hele 12 spillere fra Amager Demons U16 hold valgte at tage til Herlev for at komme i betragtning til U17 Landsholdet Onsdag d.12 August 2015. Yderligere 4 potentielle spillere kunne desværre ikke de dage, men vi er overbevist om vi ser dem til næste år.

Det var en hård dag fra start til slut med højt tempo og desværre måtte 2 Demons spillere udgå grundet skader, men resten holdt humøret højt og gjorde en brav indsats og selv efter det sidste fløjt kl.21 var der smil at spore.

På billedet ses følgende. (set fra Venstre)

U16 HC. Jakob, MLB Kasper Gulbæk, WR Nicolai Normann, DL Elias Jelloul, CB/Kicker Niklas Thomsen, Center/Oline Nicolai Stiborg, OLB Frederik Roshof, WR Oliver Bartlmä, WR Nicolai Nielsen, U16 Coach Bubba, RB Ali Ramadan, Safety Magnus Norddahl, CB Mathias Reimers. Uden for billedet gemte QB Andreas Sølling sig.

Ingen spillere har endnu fået svar men mon ikke det kommer efter storkampen søndag d.23 Aug kl.14 hvor Demons tager imod de ligeledes ubesejrede Golddiggers.
De spillere der slipper gennem nåleøjet blandt de 350 spillere der var til tryouts skal til Finland i uge 42 (Efterårsferien) og kæmpe om det Nordiske Mesterskab.

Vi ønsker alle spillerne Held og Lykke