U16. Klar efter sommer- Demons og Devils mødes til bold og hygge

U16. Klar efter sommer- Demons og Devils mødes til bold og hygge

Så er juli pausen slut og det var på tide at få banket Rusten af den lange sommer pause.

Amager Demons havde i den forbindelse inviteret det andet Helvedes hold i DK på besøg og Holbæk Red Devils tog glædeligt imod tilbuddet.

Holdene har tidligere i sæsonen mødtes de to hold som endte med en sejr til Demons, men det var en kamp som viste fairplay og god stemning hvilket også var grunden til dette arrangement blev stablet på benene.
Både Demons og Devils var forstærket på dagen med Demons der havde besøg af en Demons spiller der nu pt. spiller i Qatar og fra December skal spille Highschool i Pasedena, USA og Devils havde netop fået deres RB hjem fra USA og det er tydeligt begge hold er klar til at slutte sæsonen af i stil.

De to U16 hold kørte 10 spil på skift vekslende mellem offense og defense i 2 timer, med smil og intensitet som førende element. Dertil blev der efter en kort pause kørt special team og så stod den ellers på grill og hygge for resten af dagen med de to hold og det blev vedtaget at et ligende event skal stables på benene, når sæsonen er slut for de to hold.

Vi takker Devils for en super dag.

Demons junior træner atter tirsdage og torsdage fra 17.30-19.30 på Lucifers backyard
Amagerhallen på Løjtegaardsvej, 2770. Tårnby
Og tager som altid glædeligt imod nye eller garvede spillere i alle aldre og størrelser! HC Jakob kan kontaktes på 53695595

D.23 Aug kl.14 tager Amager Demons imod de forsvarende mestre fra Søllerød Golddiggers på Lucifers backyard på Amager og det vil glæde os at se så mange som muligt. Kom glad og støt jeres hold på Amager!