U16 indkasserer sæsonens første nederlag

U16 indkasserer sæsonens første nederlag

23 august tog Amager Demons imod de forsvarende mestre fra Søllerød Golddiggers og begge hold var før kampen begge ubesejrede.

Demons havde en del spillerfravær og med begge QBs væk stod de til en svær opgave. En svær opgave der hurtigt blev bekræftet af et tændt Diggers hold som hurtigt lagde ud med at sende Demons angreb af banen og selv score på første bold besiddelse.
Det var tydeligt at Demons spillerne var rystet og at Golddiggers havde læst på Demons Wing-T option spil.

Golddiggers var stort set fejlfri i første halvleg på begge sider af bolden hvorimod Demons tydeligt var præget af den lange sommer pause som har varet 2 måneder og 2 dage siden sidste kamp. Demons kunne derfor gå til halvleg med at være bagud hele 0-40

2 halvleg kom Demons bedre ud og lod kun Golddiggers score en gang hvilket resulterede i at kampen sluttede med et 0-46 nederlag til Demons

Nu hvor rusten forhåbentlig er banket af spillerne går vi resten af sæsonen i møde med oprejst pande og er klar til at tage til sæsonens sidste regulære udebane kamp hvilket vil finde sted 29 august hos Kronborg Knights med kickoff kl.10.

Kan man ikke nå dette kan man komme til Amager til deres 2 resterende hjemmekampe 6 sepember mod Holbæk Devils og 13 sepember, hvor Copenhagen Towers kommer på besøg.

Vinder U16 blot et af disse opgør har de sikret sig 2 pladsen i Division Øst og skal i givet fald så til Århus og møde Tigers 19 september.