U16 går på sommerferie med 6-0 i bagagen og et brag af en kamp

U16 går på sommerferie med 6-0 i bagagen og et brag af en kamp

Søndag d. 21 juni på en vindstille solskinsdag tog Amager Demons imod modstanderne fra Køge Marines. Selvom Dæmonerne har stået som sejrsherre i de 2 tidligere opgør i 2015, et i preseason og på ude bane i Køge, har kampene været tættere end man skulle tro når man ser resultaterne 44-20 og 18-48. Marines har som eneste hold formået at stoppe Demons i at score på 1 drive og eneste hold der har haft føringen over det ellers ubesejrede hold i år.

Et ellers fraværsramt Demons måtte se sig foruden 4 af deres startere. 2 på O-line, 2 kaptajner og derudover 3 afbud på backups og med et Marines der tidligere havde domineret special teams i de interne opgør var Demons trænerstaben for en gangs skyld en smule urolige, da Marines kom fra en flot 48-0 sejr over Devils/Eagles.
Denne uro blev dog hurtigt lagt til ro, da HC Jakob Brinkløv valgte at kalde et noget anderledes åbnings return op gennem midten og U14 spilleren Thomsen på dispensation valgte at tage den til huset. Da Marines efterfølgende fik bolden på egen 40y linje udnyttede Defense et for højt snap på Marines første spil til at generobre bolden og sende Offense på banen hvilket 3 spil senere resulterede i endnu en TD til hjemmebane holdet.
Der var stort set intet der ikke fungerede for de ubesejrede Demoner på Lucifers Backyard og folk var mødt talstærkt frem for at støtte det unge hold. Selv med Backups og nye spillere på Oline stoppede de Marines i at få nogle sacks og QB Peter Jessen completede alle dagens kast på nær en enkelt på 2 point conversion.
Demons gik derved til halvleg 44-0 efter RB Ali Ramadan havde indkasseret 3 TDs og TE Nicolai Normann have grebet sig til yderligere 2 scoringer udover åbnings returnet fra CB Thomsen.
Marines modtog bolden i 2 halvleg, men efter 4 spil måtte overlade bolden til demons offense hvorefter QB Peter Jessen på første spil kaster bolden på på en fade til WR Oliver Bartlmä der tog den til huset og lukkede kampen 50-0.
( I Danmark vinder man i junior rækker på såkaldt ”Mercy rule” såfremt et hold fører med 50 eller mere)
Nullet blev holdt af et Defense der var helt fremme og kommunikerede godt på banen. D-Line skaffede presset og LB’s Frederik Roshof, Kasper Gulbæk og Adam Ferber stoppede alt der kom igennem, CB klistrede sig til deres mand og safety Magnus Norddahl leverede solide taklinger på spillere der greb bolde i luftet.

Efter kampen kunne trænerstaben ikke vælge nogle MVPs, men gav den til hele holdet for den fantastiske præstation.
Efter 6 kampe har Demons u16 indkasseret 246 points mens der er blevet scoret 68 på dem ”in-season” . Nu går de ind i 7 ugers pause inden de d.23 August skal tage imod de forsvarende mestre fra Søllerød Golddiggers hjemme på Lucifers Backyard på Amager.

Derudover siger holdet farvel til 2 af dets kaptajner. Begge skal et år til USA og spille på Highschool og vi ser frem til deres tilbagevenden til Amager.

QB: Peter Jessen.
Har spillet alle sæsonens 6 kampe og kastet sig til 19 TD og selv løbet yderligere 4 TDs ind i endzone.

Safety: Magnus Hansen.
Har spillet i 5 ud af sæsonens 6 kampe og indkasseret ikke mindre end 48 taklinger, 3 sacks, 5 bat downs, 2 Fumble recoveries og 2 forced fumbles og 1 enkelt TD.

Vi ønsker dem alt det bedste på deres eventyr til USA!

Kunne man tænke sig at komme ud og prøve at spille med Demonerne og joine holdet, så træner vi hver tirsdag i Juli fra 17.30 til 19.30 bag Amagerhallen på Hundebanen og fra August Tirsdag og Torsdag samme tid men på den almindelige bane ved Amagerhallen. Klubben stiller udstyr til rådighed. Alle er velkomne!