U16 fortsætter i den gode stime.

U16 fortsætter i den gode stime.

Denne gang i et back to back opgør med Herlev Rebels (6.seed) stod det stærke Demons U16(13.seed) hold til en svær opgave mod sidste års Playoff deltager i Herlev Rebels.
Første opgør var 3 maj hvor Demons tog imod holdet fra Herlev hjemme i Lucifers Backyard. Begge hold manglede nogle profiler, men det var af den grund bestemt ikke en kedelig kamp, hvor talentet og følelserne fik frit løb på begge sider af bolden og Demons hev nogle eminente spil frem af hatten. Blandt andet TE Nicolai Normann kvitterede med flere TDs og en enkelt one hand Interception gjorde ham til kampens spiller selvom highlightsne var mange. Nicolai Nielsen Aka “Vick” leverede flotte Blocks fra WR som både kaste og løbet spillet hev flere yards hjem på og så var Elias Jelloul et sandt “bæst” på DL og ja alle andre steder på banen, da ingen kom forbi ham når han først havde hænderne på dem. Kampen endte 26-16 efter en tæt 1 halvleg og spillerne vidste niveauet skulle hæves til den efterfølende kamp.
Returkampen fandt så sted 17 Maj på Rebels hjemmebane i Herlev. Selvom der var blevet lovet regn og torden var solen fremme og kun blæsten gjorde det til en ellers perfekt dag til football. Demons lagde igen flot ud med en TD på 1 drive af RB Ali Ramadan og spillerne var tændt fra start.
Desværre begrænsede den hårde vind Demons kaste spil som normalt ligger omkring 50% af spillene så de istedet så sig nødsaget til at løbe omkring 80% af tiden mod et fysisk stærkt Rebels hold. Dog steppede O-line, anført af Nicolai Stiborg op og skabte hullerne der skulle til samt gav den protection der skulle bruges. Demons Defense stod igen idag stærkt over hele linjen og lod ikke Herlev bevæge sig for meget op af banen. Rebels fik dog svaret igen i 2 halvleg med et flot outside run, men efter det mente den Defensive trup de skyldte lidt til holdet og skabte kort efter en safety hvilket bragte Demons på scoren 22-8 som holdt kampen ud.
Med sejren idag tog drengene et vigtig skridt mod Playoffs målet og ligger nu samlet nr.2 i Danmark.
Nu har Demons drengene 3 uger til at forberede sig på 3 kampe, 3 weekender i streg inden de går til sommerpause.
D.7 Juni: Køge Marines (9.seed) AWAY
D.13 Juni: Holbæk/Sorø Devils/Eagles (11.seed) AWAY
D.21 Juni. Køge Marines (9.seed) HOME -bemærk kickoff rykkes til kl.12
Tak for den fede support vi har set. Spillerne er utrolig glade for det.
Junior træning finder sted tirsdag og torsdage med start 17.30 til 19.30 Bag Amagerhallen på Løjtegaardsvej. Alle er velkomne.
Train hard-Play like a Demon.