Sponsor i Demons

Amager Demons leder efter interesserede sponsorer, som kan se en fordel i at være med til at udvikle Amager Demons som amerikansk fodboldklub både for ungdom til senior afdelingerne

Hvem er Amager Demons
Vi er en amerikansk fodbold klub etableret i 2002 med beliggenhed på Amager og med hjemmebane ved Amagerhallen. Vi har medlemmer fordelt over 5 hold og et aldersspænd fra 9 – 40 år. Vores først senior hold,  Elite holdet, spiller i den bedste danske amerikanske fodbold række, Nationalligaen.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde et samarbejde med en amatør klub, som arbejder under mottoet ”professionelle amatører”. Vores engagerede medlemmer er med til at gøre Amager Demons til noget helt specielt, hvor sammenhold, sociale arrangementer, engagement og fremgang er nøgleordene.

Hvad kan I forvente?
I kan forvente eksponering i form af bl.a. reklame på vores uniformer, hjemmeside og Facebook. Som noget anderledes kan I benytte vores spillere i fuldt udstyr til bl.a. reklame arrangementer, hvilket har en tendens til at skabe ekstra opmærksomhed og kan sætte lidt kulør på jeres produkt eller arrangement.

Download vores sponsor flyer

Kontakt Amager Demons på email football@amagerdemons.dk eller kom forbi en af vores kampe og tal med os!