Sommer, sol og søndag på en overskyet lørdag i Holbæk.

Sommer, sol og søndag på en overskyet lørdag i Holbæk.

For anden uge i streg skulle U16 i kamp på farten, denne gang for at besøge Øst divisionens mixhold Devils/Eagles som i år spiller i Holbæk.

Dette blev til en noget anderledes kamp end Demons normalt er vant til da Holbæk/Sorø desværre havde fået nogle afbud i sidste sekund og derfor kun kunne stille med 10 mand til kampen. Kampen blev spillet på den lovligt indsnævrede bane som nogle U16 hold i ligaen benytter sig af, hvilket er nyt da Amager og deres tidligere modstandere i sæsonen ikke har benyttet sig af dette.
Træner teamet i Demons har altid prioriteret fairplay og indset vigtigheden af at bygge gode relationer med andre klubber, så inden kampstart blev det aftalt indbyrdes at skulle et af holdene ikke kunne stille 9 mand, men i stedet kun 7-8 spillere på banen ville det andet hold ligeledes matche antallet. Dette skulle vise sig gældende senere i kampen.
Demons lægger hårdt ud med 2 flotte scoringer og en 2-point conversion til scoren 0-14 efter 5-mins spil og 1q slutter 0-22 til Demonerne. Amagers Co-ordinators beslutter sig derefter at give backups flere snaps imellem drives både på Offense, Defense og Special Teams og får en god rotation ind hvilket sikre alle rigeligt med spilletid på flere positioner.
I 2q går nogle Holbæk spillere desværre ud med skader og Demons følger trop og stiller derfor i dele af 2q kun 7/8 mand på banen afhængig af hjemmeholdets situation. Dette hindrer dog ikke scoringerne og Dæmonerne fra Amager går til pausen 0-36.

Trænerteamet har ikke det store til holdet i pausen, da der er blevet spillet flot fodbold på alle kanter og spillerne får et velfortjent hvil inden 3q sparkes i gang. I halvlegen får Demons besked om at Devils/Eagles den resterende kamp kun vil stille 8 mand og Demons justerer ned til samme antal.
I 3q var det et klart mere tændt hjemmehold Dæmonerne gik ud til som fører til kampens første scoring for mixholdet.
På Demons siden vakte det dog ikke den store bekymring og i stedet fortsatte holdet med hovedsageligt at spille backups og prøve spillere på nogle noget uvante positioner. WR’s blev til CBs. CBs til Safties og RBs. QB og LB til backs og TE’s og så videre.
Ved udgangen af 3q står den således 12-54 til Amager og dommerne laver løbende tid hvilket fører til kampen slutter efter en hurtig 4q uden scoringer og Demons u16 er fortsat ubesejrede 5-0 i sæsonen.

Efter kampen bryder Devils-Eagles ud i sang med ”Det er sommer, det er sol og det er søndag” og der er smil på begge sider af banen.

U16 HC Jakob siger; ” I dag handlede mest af alt om at få alle vores spillere på banen og bare nyde det. Heldigvis kommer vi solidt foran til vi kan give rigeligt med snaps til at teste spillere på nye positioner vi ikke har samme mulighed for til træning. Drengene mister lidt fokus i 2 halvleg, men kommer selv og siger det så der var ingen grund til store armfagter og ved en del måske havde regnet med vi går ud og slutter kampen 0-50 men sådan vil vi bare ikke spille football. Hellere spille alle 4quarters og sørge for alle spillere på begge sider af banen får gametime hvilket også resultere i at nogle Defense spillere får deres første TD da vi putter dem ind på Offense. Det jo altid skønt at se. Derudover er der jo ikke noget ved at køre 1 time herop til de flotte faciliteter mixholdet stiller for at forsøge kun at spille i en halvtime for så at sidde i bil 1time hjem igen. Nu ser vi frem til søndag d.21 hvor Køge Marines kommer på besøg hjemme på Amager og så er der vist en velfortjent sommer i vente. ”
Næste kamp spilles Søndag d.21.6.15 ved Amagerhallen med kickoff kl.10:00