Polterabend

Mangler du en sjov og anderledes idé til et arrangement i København, så er du kommet til det rette sted.
Hos Amager Demons har vi mange års erfaring med at arrangere polterabends, firma- eller logearrangementer, og vi er sikre på I vil få nogle hårde og underholdende timer i selskab med vores dygtige instruktører.

Vores tilbud henvender sig til jer der vil prøve en sjov og anderledes sport, men ikke nødvendigvis er til hård fysisk kontakt. Amerikansk fodbold er normalt en sport hvor der er mange hårde sammenstød og risiko for at komme galt afsted, og det harmonerer ikke altid så godt med en festlig dag. Derfor har vi i Amager Demons valgt at tilbyde flag football til vores arrangementer. Flag football bruger stort set de samme regler som alm. amerikansk fodbold, men udstyret og kontakten er fjernet, og i stedet “tackler” man modstanderen ved at snuppe et flag alle spillere har i bæltet. Spillet indeholder alle de kendte taktiske elementer, samt spektakulære løb, kast, catches med mere. Se videoen nederst på siden.

Arrangementet består af 3 timers træning, inkl. omklædning, hvor I kommer igennem nogle af de mest almindelige amerikansk fodbold øvelser, får lært basale teknikker som at kaste, gribe og løbe med bolden, samt grundlæggende regler og taktik. Når I har været det hele igennem er i faktisk klar til at spille flag football. For at kunne få mest muligt ud af spillet anbefaler vi at i er mindst 8-10 personer.
Vi kan også tilbyde at tænde op i vores grill og sørge for mad og drikkevarer til jeres arrangement hvis i ønsker det.

Vi holder til ved Amagerhallen, hvor vi har egen bane og gode omklædnings faciliteter med bad til både mænd og kvinder.

Det er muligt at afholde jeres arrangement hele året, dog altid udendørs. Vi anbefaler I medbringer passende træningstøj til årstiden samt fodboldstøvler eller kondisko.

Prisen er 2000 kr. for op til 10 personer. Yderligere deltagere koster 100 kr. pr. person. Skal vi tænde grillen koster det 75 kr. pr. person for grillpølser, øl og sodavand.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på polterabend@amagerdemons.dk.