Amager Demons Bestyrelse

Mød bestyrelsen og find referater fra bestyrelsesmøderne.

Jacob Udengaard

Formand

Har siddet i bestyrelsen siden december 2016.
Jacob har været en fast del af Amager Demons siden klubbens start i 2002. 14 sæsoner er det blevet til på seniorholdet, både på offense og defense, og altid i nr. 20. Jacob nåede at være med til at bringe klubben i sin første NL semifinale inden støvlerne blev stillet på hylden til fordel for bestyrelsesarbejdet.

Dennis Svensson

Næstformand

Har siddet i bestyrelsen siden december 2016.

Dennis startede med at spille football 1998 i moderlandet Sverige og kom til Amager Demons i 2009. Her var han med til at spille klubben i National Ligaen inden han søgte nye udfordringer, og var væk fra klubben i nogle år. I 2016 vendte Dennis tilbage til Amager Demons som træner. Dennis har tidligere bestyrelseserfaring fra det svenske forbund, hvor han sad i SAFF distrikt syd.

Thomas Olsen

Kasserer

Har siddet i bestyrelsen siden december 2016.
Thomas’ kærlighed til football startede helt tilbage i 1990, med Super Bowl 24 mellem Denver Broncos og San Francisco 49ers. Legender som Joe Montana og Denver Broncos’ John Elway krydret med Whitney Houstons’ fantastiske nationalsang var startskuddet til en dyb kærlighed til amerikansk fodbold. Thomas kom til Amager Demons i 2015, hvor han har været involveret i klubbens arbejde på mange fronter.

Jesper Stage

Menigt medlem

Har siddet i bestyrelsen siden november 2015.
Jesper har aldrig selv spillet amerikansk fodbold, men han har til gengæld 4 døtre som er aktive cheerleadere. To af dem er endda trænere i klubben. Jesper har været en af de bærende kræfter i arbejdet med at opbygge en succesfuld cheerleading afdeling i Amager Demons, og sørger for at der er et godt samarbejde mellem de to afdelinger.

Birgitthe Bernild

Menigt medlem

Frederikke Stage

Menigt medlem

Har siddet i bestyrelsen siden december 2016.
Frederikke har dyrket cheerleading i 6 år, og var med til at stifte Golden Angels Cheerleaders i 2014. Hun er nu træner for 4 af klubbens hold, hvor pigerne nyder godt af hendes erfaring. Frederikke sidder i bestyrelsen som repræsentant for cheerleaderne, og har altid pigernes drømme for øje.

Anja Riborg Hansen

Menigt medlem

Har siddet i bestyrelsen siden november 2015.
Anja er en rigtig football mor, med både mand og søn som aktive medlemmer i klubben. Da sønnen startede i Amager Demons’ juniorafdeling og manden kort tid efter fulgte trop som både træner og spiller, var det nærmest uundgåeligt at hun selv blev involveret i klubben. Da det meste af fritiden alligevel blev brugt på sidelinien, besluttede Anja at stille op til bestyrelsen som suppleant, og hjælpe til hvor der var mest brug for det.

Thomas Dalgaard Kok

1. suppleant

Har siddet i bestyrelsen siden november 2014.
Thomas startede som spiller i Amager Demons i 2003, men har spillet football siden 1998. I løbet af de mange år i klubben har han både som spiller og træner været med hele vejen fra Boblerrækken til Nationalligaen. Han stoppede med at spille i 2015, men har aldrig forladt klubben helt. Thomas’ ene datter er cheerleader i Golden Angels, så her er han også involveret.

Sidste nyt

Se de sidste nyheder fra Amager Demons

Super Bowl Party

I samarbejde med Amager Demons byder Lanes & Lounges endnu engang velkommen til årets NFL kamp, nemlig Super Bowl 2017! Som i de forrige år er de klar med stor lækker amerikansk buffet, Heineken, bowling, storskærme og Heineken piger. Dørene åbner i år kl. 18.00...

Bomstærke Dæmoner!

Mens football sæsonen holder vinterpause, bruger spillerne tiden i jern-lokalerne med en masse styrketræning. I slutningen af november stillede brøderne, Morten Hansen​ #62 og Steffan Hansen​ #68, op i nogle af Danmarks største stævner inden for dansk styrkeløft....

Handoff i bestyrelsen

Efter 5 år som formand for Amager Demons besluttede Henrik “Doc” Pedersen (t.h.) i december, at det var tid til at træde tilbage og lade nye kræfter komme til. Henrik overtog formandsposten i en turbulent periode, hvor klubbens seniorhold kæmpede med dårlige...