International kampdag – også på Amager

International kampdag – også på Amager

Mens de røde faner vejrer i Fælledparken i anledning af den internationale kampdag, så indtager de blå hjelme på Amager Demons spillere Lucifers Backyard i anledningen af sæsonens første kamp i Nationalligaen. Modstanderen er sidste års Mermaid Bowl finalister fra Aarhus Tigers, som allerede har været i ilden to gange. Mens Tigers åbnede stærkt på hjemmebane med en overbevisende sejr mod Herlev Rebels, så kom de ned på jorden igen, da det på udebane blev til et nederlag mod Triangle Razorbacks.

Med to kampe i bagagen har Tigers haft mulighed for at spille nytilkomne quarterback Jakob Karkov og den amerikanske import Daniel Masifilo ind på holdet. Hos Demons har en sen sæsonstart derimod betydet, at holdets nyinstallerede offense og defense under head coach John Stevenson endnu ikke er blevet testet for alvor, og med Hjalte Nexmann og Teis Tinggaard uden for truppen, så vil det være med en ny startende quarterback for dæmonerne.

Demons har de seneste to sæsoner haft stor rotation i spillertruppen og på trænerfronten, da flere har trukket sig tilbage fra sporten, mens andre er kommet til. På sidelinjen står dog fortsat kendte ansigter som Brian Sarby og Jesper Torstensson, mens runningback Lars Hyrsting Larsen fortsat har fornøjelsen af at løbe bag Mikkel Hassenkam på den offensive linje. På defensiven skal Mark Kruse Simonsen og Michael ‘Boomer’ Kristiansen forsøge at lægge pres på modstanderens quarterback fra kanterne, mens defensive tackle Allan Sandborg klarer skærene på holdets midterakse sammen med linebacker Fréderic Emil Grønhøj Jensen og safety Henry Peter Miller.

Spørgsmålet er dog, om Demons har det, der skal til for at besejre en af årets store favoritter til en plads i Mermaid Bowl, og som har haft krammet på dæmonerne i de sidste opgør.

Én ting er dog sikkert. Tigers får kløerne i maskinen, når de møder op på Amager 1. maj til årets første store kampdag