Efterårsferie aktivitet

Efterårsferie aktivitet

Demons inviterer til hårde hits og touchdowns i efterårsferien

Amager Demons holder i samarbejde med Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, DAFF, ungdomscamp i skolernes efterårsferie i uge 42. Campen er den første af sin slags, og giver børn i alderen 8-18 år, muligheden for at prøve football på egen krop.

Football er for alle størrelser og alle typer, og der er særligt brug for de store børn, som ellers kan have svært ved at få succesoplevelser i andre sportsgrene. Deltagerne på campen vil få mulighed for at spille quarterback, wide receiver, linjemand og linebacker fra mandag til fredag i tidsrummet 9 – 12 for de 8 – 13-årige, mens unge fra 14 og opefter træner fra 13 – 16.

Campen tilbyder også cheerleading for de 8-årige og opefter, og er et led i i Demons ambitioner om at etablere en cheerleading-afdeling i klubben. Træningen vil være fra 9 – 12 og er for alle, der har lyst til at deltage.

Hvis man har brug for at blive inspireret, så viser Viasat 11. oktober på 3Sport den danske finale i amerikansk fodbold, også kendt som Mermaid Bowl. Kampen starter kl. 15:00, med forudgående optakt.

Hvor? Bag Amagerhallen v. Løjtegårdsvej, 2770 Kastrup
Hvornår? Uge 42, 9 – 12 og 13 – 16