Demons Vs. Razorbacks Preview

Demons skal løfte niveauet

Helt kort. Så skal vi spille bedre end mod 89’ers.
Sådan lyder det fra Amager Demons HC Jesper Torstensson om søndagens opgør mod Triangle Razorbacks.
Det bliver også en kæmpe udfordring, når de forsvarende mestre kommer til Lucifers Backyard, men Coach Torstensson og hans coaching-staff har klare mål med kampen.
Vi må ikke knække i starten af kampen, hvis vi holder sammen på organisationen, så er vi tilfredse, siger han og fortsætter:
“For de rutinerede spillere handler kampen om, hvor højt et niveau de kan ramme, og hvor længe de kan holde det. For vores udviklingsspillere gælder det om at få nogle NL-reps i benene inden vi møder Swans, som vi skal vinde over”.

En udviklingskamp

Amager Demons vandt første kamp i den nye NL-sæson 30-20 på udebane mod Aalborg 89’ers. Og den kamp er der mange positive ting, som amagerklubben kan tage med mod weekendens svære opgør.
Vores offense har videreudviklet sig fra sidste år, og det er jo en kontinuerlig proces. Men vi ved, at vore triple-option fungerer i Nationallligaen. Generelt om vores forsvar kan man sige, at der mangler lidt rutine, så der ikke bliver lavet rookiefejl under pres”.
Om selve opgøret mod Razorbacks fortæller Torstensson, at det kommer til at være en kamp, som Demons spillere får en masse brugbar erfaring fra.
Vi har must-win kampe og udviklingskampe. Det her er en udviklingskamp, men derfor er det stadig vigtigt, at vi sætter mål. Vi må ikke have spildte kampe, så når vi ikke Tigers, siger han.
Razorbacks har en drønfarlig offensiv med runningback Jeffrey Lewis og en knivskarp John Rock på QB, som Amager Demons forsvar skal prøve at lukke ned for.
– Lewis er jo deres største våben. Mod Swans fik han jo yards efter behag. Problemet er så bare, at de også har John Rock, der er så præcis, siger Torstensson og erkender, at det langt fra bliver en let opgave.

Kom du og se kampen og støt Amager Demons – Søndag d. 28. april kl. 14.00.

Du finder Lucifers Backyard her

Indsend Kommentar