Demons U16 trækker det længste strå i sæsonens længste kamp

Demons U16 trækker det længste strå i sæsonens længste kamp

Søndag d.7 juni skulle de ubesejrede U16 Dæmoner fra Amager på besøg hos de 9. seede Køge Marines. Marines, som kom fra en sejr over Devils/Eagles, var opsat på at følge den gode stime.
Det tydede de da også på, da Marines som de eneste i sæsonen formåede at forhindre Demons Offense i at score på 1. drive og måtte overlade banen til Defense som hurtigt fik dem retur på banen og på 2. drive kunne Demons gennem nogle gode runs score kampens første 6 points.
Den helt store styrke hos Marines kom dog frem kort efter hvor de på deres Kickoff-return returnerer til Huset og på 1 min går scoren fra 0-0 til 6-6.
I første halvleg bølgende kampen frem og tilbage det var tydeligt at ingen af de to hold ville lade sig kue.
Marines linje med Magnus Vilstad i midten lukkede godt af, hvorimod Demons secondary holdt godt stand imod luftangrebet og Demons’ angreb flyttede bolden flot både på løbet og på kastespillet.
Ved fløjten til pausen stod stillingen således 12-18 til gæsterne fra Amager.
I pausen brugte trænerstaben tiden på at tilgodese småskader og få gejsten op hos spillerne og holdet kom godt fra start med nogle hurtige points.
3q havde dommerne nogle problemer med tids-styringen og det varede tæt på 1 time så her kom der virkelig fart over feltet hvor Demons indkasserede 2 interception, en fumble recovery og 4 TDs med 2-point- conversions.
Ved slutfløjtet stod Demons tilbage med en sejr på 18-48 og derved 4-0 i sæsonen.
Demons trænerstab havde efter kampen svært ved at finde kampens MWPs, da hele holdet havde ydet en rigtig flot indsats.
Defense MVP: Mathias Reimers (CB) Offense MVP: Nicolai (Vick) Nielsen (WR) Game MVP: Magnus Hansen (Safety)
Køges bedste spiller på dagen tilfalder ifølge Demons HC Jakob Brinkløv deres RB og LB nummer 29 som spillede en rigtig flot kamp begge veje.
”Det var en hård emotionel kamp for både spillere og trænere,” siger HC Jakob, ” Køge har et fint mix mellem speed og styrke og slår os klart på Special-teams performance og det var godt at se at på trods af småfejl fra vores spillere står de sammen som et team, når det gælder og ikke mister hovedet og bider af hinanden, men i stedet efterlader det hele på banen.”
Vi skylder lige at nævne dommerholdet der dømte så flot og havde meget fint overblik.
Næste weekend tager Demons til Holbæk og besøger gruppens Mixhold der består af Holbæk Red Devils og Sorø Eagles hvorefter de atter skal møde Køge Marines på Lucifers Backyard på Amager d. 21 juni kl. 10:00.