Demons U16 er klar til sæson start

Demons U16 er klar til sæson start

Nu hvor preseason er ovre kan Amager Demons male et færdigt billede af det sidste halve år.
 
Det er ingen hemmelighed at ungdomsafdelingen var hårdt ramt da u16 kun havde 5 spillere sidste sæson..
Men det er slut. Grundet en god rekruttering står Demons nu med 25 spillere der er klar til at give den gas i kommende sæson og der skal ikke lægges låg på at der er blevet trænet hårdt i offseason med træning 2-3 gange om ugen både inden og udendørs.

Træner teamet består af 4 coaches:
HC: Jakob Brinkløv. Tidligere Juniorcoach og NL spiller
OC: Frederik Normann. NL og Landsholds WR
DC: Henry Miller. NL spiller og import fra England
Positions træner: Thomas (Bubba) Knudsen. Tidligere NL spiller og tv3 NFL kommentator

Teknik, kondition og playbook har været kerneelementer i trænernes opbygning af holdet og det er blevet til hele 3 testkampe for de 13. seede Demons fra Amager.

Første testkamp kom tilbage i Oktober 2014 hvor Demons besøgte Herlev Rebels der i forrige sæson havde været i playoffs og vundet en masse kampe hvilket har sørget for Rebels har et fortjent 6. seed i den kommende sæson.
Efter 2 uger med playbook tog Demons hjem til Øen med et tab på 0-16 som trænerstaben bestemt var tilfreds med taget i betragtning af 20 spillere havde deres første kamp.
Derfra trænede drengene hårdt over vinteren og mødte så de 9. seedede Køge Marines 8. Marts på hjemmebane og Demons var lidt langsomme fra start, men de kom ud til 2halvleg og stak af og vandt 20-44! Trænerne så hvor vi skulle forbedre os og gik til den til træning.
Den 28. skulle prøven så stå da U16 mødte 2. seed fra Towers ude i Gentofte og her var spillerne klar fra start og gik til halftime 0-32. 2. halvleg blev blandet med et tændt Towers-hold og også en del nye ting og eksperimenter fra Demons trænerstaben med spil og spillere på nye positioner så kampen endte 8-32 i Demons favør..
Selvom det blot var en testkamp betød det meget for drengene at de som det næstsidste seed slog det næsthøjeste og de er nu gået på en velfortjent påskeferie.

Trænerstaben sætter baren højt på trods af det lave seed og mener bestemt playoff deltagelse er inde for rækkevidde

HC. Jakob siger: ”Det er en utrolig gruppe talentfulde spillere og hvis de vil det nok og er disciplinerede og træner efter det har vi muligheden for at gå hele vejen. Men det er op til spillerne selv at vise de vil det. Vi som trænere støtter fuldt op om vores spillere og ved en del af dem har u17 landsholds drømme samt USA ophold så vi bruger også en del på det selvom det først ligger til efter sommer.”

Næste træning ligger d. 7. April og U16 træner tirsdage og torsdage, fra 17.30 til 19.30, på vores egen bane Lucifers backyard ved Amagerhallen på Løjtegaardsvej og den12. april møder de Towers igen på udebane i sæsonens åbningskamp.

U16 Kamp program
12 April: Towers Away kl.14
3 Maj: Rebels Home kl.14
17 Maj: Rebels Away kl.14
7 Juni: Marines Away kl.14
13 Juni: Eagles/Devils Away kl.14
21 Juni: Marines Home kl.10
23 Aug: Golddiggers Home kl.14
29 Aug: Knights Away kl.10
6 Sep: Eagles/Devils Home kl.10 (NL Spiller efter kl.14)
13 Sep: Towers Home kl.10 (NL Spiller efter kl.14)
19-20 Sep: Semi Finals TBD
4 Okt: ChallengeBowl Finale TBD

Demons Junior søger fortsat nye spillere i alle alder så har du lyst til at give det et forsøg så kontakt den hold ansvarlige og kom u dog prøv verdens fedeste sport hos Amager Demons