Demons tabte til Rebels

Demons tabte til Rebels

Der var lagt op til en tæt dyst mellem Amager Demons og Herlev Rebels, men kampen blev aldrig så tæt som forventet, og Rebels fik trods en svag start på sæsonen vist, at de er et bedre hold end præstationerne mod Swans og Tigers.

 

Amager Demons (2-1) kom direkte fra et stort comeback mod Odense Swans, og det momentum skulle holdet forsøge at kapitalisere på i dagens kamp mod Herlev Rebels (1-2) som har fået en vanskelig start på sæsonen. Det var imidlertid Herlev, som lagde bedst ud med et touchdown til eks-dæmonen #80 Phillip Friis Andersen, og kort efter bliver det til en safety for Herlev, da et snap dybt i Demons territorie ryger over punter #21 Mads Edvardsen.

 

Herlev Rebels offense har fået tilgang af flere nye spillere, og det har været til at se i holdets første kampe, hvor QB #18 Morten Forsbøl har haft svært ved at finde sine receiver. Det var dog ikke tilfældet i dag, hvor det blev til passing touchdowns til evigt farlige WR #88 Peter Ebdrup og WR #81 Max Hagen, før Demons strong safety #88 Teis Tinggaard Pedersen er først over en fumble og snubler ind i endzone til reducering 6 – 23.

 

På en dag, hvor ikke meget gik Demons vej, var det svært at finde opløftende momenter i Demons spil, men på enkelte tidspunkter glimtede forsvaret, hvor CB #42 Jack Bay fik en interception og Teis Tinggaard Pedersen endnu engang er først over en fumble. Det var dog ikke nok til at holde Rebels fra yderligere scoringer, og Johan Williams tropper gik til pause med en klar pauseføring på 33 – 6.

 

2. halvleg bød ikke på nær så mange scoringer, hvilket især skyldtes et Demons offense, som fik lidt bedre fat. Amagers option spil gav flere gange plads til WR #10 Simon Theland, som kvitterede med gode løb, og WR #1 Micki Nielsen var endnu engang god for et par lækre detaljer. Indsatsen blev dog ikke indløst til scoringer, og i stedet kunne Rebels øge føringen ved en goalline situation, hvor RB #43 David Scott Rasmussen får pløjet sig en enkelt yard ind til endzone.

 

4. quarter bød på en fæl indsats fra Demons, hvor trænerne af al magt forsøgte at få de pressede spillere til at holde hovedet koldt. Det lykkedes imidlertid ikke, da en fumble ved #21 Mark Edvardsen sætter en scoring op til Rebels WR #1 Thomas Feer, og kort tid efter sker præcist det samme efter en fumble fra Micki Nielsen, som resulterer i et TD kast fra Rebels backup QB #20 Niklas Vorre til WR #82 Simon Larsen.

 

Med sejren ender både Herlev og Amager på en 2-2 record, inden Demons møde med oprykkerne Horsens Stallions 9. juni på Lucifers Backyard.

 

Sagt efter kampen

Phillip Friis Andersen, Rebels WR:

 

AD: Du scorer kampens første touchdown mod dit gamle hold, hvordan føles det?

‘Det er en underlig følelse, helt klart. Men selvfølelig en god følelse. De har taget godt imod mig i Herlev, men det er specielt at stå på den modsatte sidelinje i en anden farve’

 

AD: I har haft problemer med jeres offense i starten af året, hvad er forklaringen på, at det begynder at virke i dag?

‘De første par kampe får vi det ikke til at klikke. Vi er 3 nye receivere ud af de 4, der starter, og vi skal lige finde hinanden. Kampen mod Aarhus var et wake-up call for os, men vi begynder heldigvis at klikke i dag’

 

Daniel Ahlfeldt Erri Mortensen, Rebels DT:

AD: Din første kamp for Rebels mod Demons, fortæl hvordan det føles.

‘Det føles mærkeligt, meget mærkeligt. Det er specielt at stå på den anden side af banen og spille mod de gutter, man har spillet med de sidste mange år.

 

AD: I har haft lidt problemer i starten af sæsonen. Hvad er forklaringen på, at i vinder så stort i dag?

‘Det er, at folk er mentalt sat op fra starten af kampen i dag. De to andre kampe vi har tabt, har folk haft den indstilling, at Herlev nåede semifinalen sidste år og forrige år, og derfor skal det nok gå. Men som vi kan se, hvis man ikke er der mentalt, så taber man kampene, så simpelt er det’

 

AD: Var der noget, der overraskede dig ved Demons i dag?

‘Nej egentlig ikke. Jeg vidste, hvad jeg gik ind til, når jeg skulle spille direkte mod Søren [Gustafsen. red], en stor, tung mand, som jeg skal arbejde med, og jeg ved på forhånd, at jeg ikke ville komme så nemt igennem mod ham, som jeg gjorde mod Swans og Tigers. Jeg føler også, at jeg havde lidt en mental barriere i dag, det må jeg sgu indrømme’

 

Jesper Torstensson, HC:

AD: Det var ikke den kamp, som Demons havde håbet på, hvad gik galt?

‘Som vi sagde til spillerne, så har vi 15 nye spillere på holdet, og de har aldrig prøvet at spille i dette tempo før, så det overvældede dem.

 

AD: Hvad skal i gøre for at blive med resten af sæsonen for at kunne håndtere det pres?

‘Det er simpelthen, at spillerne skal mærke det på deres krop, og gradvist blive bedre og bedre. Så skal der arbejdes mere til træning, men hvis man ser udviklingen fra i vinters til nu, så har de udviklet sig sindsygt meget, så det er bare at fortsætte den udvikling, så skal vi nok vinde de kampe, vi skal’

Indsend Kommentar