Demons tabte i Søllerød

Demons tabte i Søllerød

Fejl på special teams og to ture i Gold Diggers redzone uden point endte med at koste dyrt i pinseopgøret mellem Amager Demons og Søllerød Gold Diggers, som på hjemmebane hentede en sejr på 28-13.

For tredje kamp i træk spillede Demons i regnen med en våd, tung og glat bane til følge. Om det var årsagen til, at de to holds forsvar dominerede på dagen, er et godt bud, for antallet af sacks og stuffs i løbespillet oversteg antallet af completions og store spil fra begge angreb.

Søllerød Gold Diggers kom bedst fra start med et field goal, men en efterfølgende interception returneret af Demons Mihai Anghelescu til Gold Diggers 2 yard linje gav Demons et kortvarigt momentum. Flag og en god indsats var Søllerøds forsvar betød imidlertid 4 og ud for Demons angreb ført an for første gang i sæsonen af Lasse Randa-Boldt. I stedet for en tidlig føring til Demons udnyttede Gold Diggers først en safety og et efterfølgende touchdown til at bringe sig foran 12 – 0, som også var stillingen ved halvleg.

Demons head coach John Stevenson talte dunder til sine spillere i pausen. Bagud 12 – 0 var mere end godkendt, og holdet var fortsat godt med i kampen, så der var ingen grund til at hænge med hovederne, mente træneren.

Det var dog Gold Diggers, som også kom bedst ud til 2. Halvleg, da holdets angreb hurtigt fik sat endnu et touchdown og ekstrapoint på tavlen til stillingen 19 – 0. Demons svarede dog hurtigt igen via stærke returns fra Micki Nielsen og Mads Hyrsting Larsen. Sidstnævnte formåede på et kickoff return at dække næsten samtlige kvadratmeter på Gold Diggers hjemmebane, inden han blev stoppet på 1 yard linjen. Et touchdown fra Lars Hyrsting Larsen bragte Demons tættere på Gold Diggers, der via et field goal nu havde opbygget en føring på 22 – 7. Demons kom dog aldrig tættere på sejren, da et blokeret punt gav Gold Diggers en føring på 28 – 7, inden Frederik Normann med et touchdown reducerede til slutresultatet 28 – 13.