Demons håber på revanche mod Gold Diggers

Demons håber på revanche mod Gold Diggers

Søndag inviterer Amager Demons hold i Nationalligaen til kamp på Tårnby Stadion, hvor modstanderen Søllerød Gold Diggers venter. Sidste år blev Gold Diggers endestation for Amager Demons i slutspillet, hvor holdet fra Nordsjælland sejrede med 34 – 21.

Gold Diggers måtte dog kæmpe hårdere for sejren end forventet mod et Demons hold, som spillede sin formentlig bedste kamp i sæsonen, og de gode takter er ført videre i 2014, hvor Demons har hentet 3 sejre i træk efter nederlag i årets 2 første kampe mod Copenhagen Towers og Aarhus Tigers. Selvom Gold Diggers fortsat må betegnes som favoritter, så møder de et hold fra Amager, der for tiden spiller på alle tangenter.

Amager Demons angreb har i de sidste 3 kampe sat 44 point eller derover på tavlen, og angrebet er især ført an af Demons landsholdsspiller Lars Hyrsting Larsen, som mod Aalborg 89’ers i Demons sidste kamp viste, at han ikke er træt efter A-EM, da han scorede et 95 yard langt touchdown i det nordjyske. Selvom quarterback Hjalte Nexmann må undvære wide receiver Micki Nielsen, så er der fortsat masser af mål ned af banen, der kan udfordre et svækket Søllerød forsvar.

Amager Demons forsvar har haft sine problemer indtil videre i sæsonen, hvor der er blevet lukket for mange point ind, men i de sidste kampe har forsvaret til gengæld formået at skabe flere sacks og turnovers. Mod kasteglade Aalborg stod Demons safeties og cornerbacks for fire interceptions, mens den defensive linje med defensive tackle Allan Sandborg i front fik flere sacks og lagde pres op gennem midten.

En sejr vil bringe Amager Demons meget tættere på sæsonens mål om en plads i slutspillet, mens et nederlag vil sætte head coach Jesper Torstenssons tropper under pres.

Hvis kampen søndag på Tårnby Stadion rammer samme intensitet, som da de to hold mødtes i september 2013, så er der lagt op til et hårdt spillet og spændende opgør for de fremmødte tilskuere, der også kan se frem til underholdning i halvlegen ved KG66 – Kastrup Gymnastikforening af 1966’s springgymnaster, såfremt vejrguderne arter sig.

Hvor: Tårnby Stadion, Gemmas Allé 41, 2770 Kastrup
Hvornår: Kampstart kl. 14.00

Entré: GRATIS

Vel mødt