Demons giver sølvvinder kamp til stregen – Stallions venter forude

Demons giver sølvvinder kamp til stregen – Stallions venter forude

Der var ros til Demons spillere fra kaptajner og trænere efter holdets nederlag i åbningskampen mod Mermaid Bowl-finalisterne fra Aarhus Tigers. Men selvom indsatsen og præstationen fuldt ud var godkendt, så vil mere have mere og der var skuffelse at spore på sidelinjen over, at holdet ikke var i stand til at holde sin føring ved indgangen til 2. Halvleg.

27-19 blev resultatet i Tigers favør efter en pauseføring til Demons på 19-17. De seneste to års opgør er alle endt med komfortable sejre til Tigers, og det var også spået i kortene af football-danmark inden kampen, men Demons offensive linje og runningback Mads Hyrsting Larsen ville det anderledes på Demons første drive. En enkelt sprække i Tigers kolde forsvar var nok til, at den unge Amager Demons profil kunne bryde et par armtacklinger og ræse bolden 80 yards til endzone og en tidlig føring. Tigers må i år kigge langt efter sin vante quarterback og wide receiver kombination af Mathias Lilhauge og Jonn Mathews, og trods to kampe var samarbejdet mellem Jakob Karkov og Daniel Masifilo ikke helt på plads. Selvom Tigers import ikke fik gjort det store væsen af sig, så var han Aarhus offensivs primære mål i redzone, og det blev da også til to touchdowns for den langlemmede amerikaner. Modsat udgjorde Amager Demons trio af quarterback Mads Edvardsen, wide receiver Frederik Normann og runningback Lars Hyrsting Larsen de vigtigste våben, og flere lange drives fra Demons offensiv førte til to touchdowns ved Lars Hyrsting Larsen.

I sidste ende var det dog ikke nok til en sejr, og selvom holdet viste stor gejst og vilje, så løb holdet tør for damp i 2. halvleg, lød forklaringen fra head coach John Stevenson efter kampen. Indsatsen skal samtidig ses i lyset af, at Demons siden sidste efterår har mistet tæt på 20 spillere, og selvom det er lykkedes at lokke et par stykker tilbage, så stillede Demons 5 spillere blandt starterne, som spillede deres første kamp nogensinde, bemærkede John Stevenson.

Selvom Demons umiddelbart er i en genopbygningsfase, så tror trænerstaben fortsat på, at holdet kan skabe resultater i år og give de bedste hold kamp til stregen. Ser man på de andre resultater i Nationalligaen, så er der ingen grund til ikke at tro på, at Demons igen i år kan komme i playoffs, men det kræver samtidig, at holdet tager en sejr med hjem fra Horsens, som absolut ikke må undervurderes, understregede John Stevenson.

Både Mads Hyrsting Larsen og Frederik Normann repræsenterer Danmark og Amager Demons ved firenationers turneringen i Vejle, som sparkes i gang fredag, og derfor må andre af Demons spillere træde i karakter mod Horsens Stallions, som fortsat har deres første sejr til gode, selvom de gav især Herlev Rebels problemer.