Demons dykket i regnen

Demons dykket i regnen

Om Amager Demons blev taget på sengen, får vi nok ikke svar på, men de fremmødte på Tårnby Stadion blev fra første fløjt vidne til et Søllerød Gold Diggers mandskab, der lagde maksimalt pres på værterne.

Et meget aggressivt 6-1 forsvar lukkede fuldstændig ned for Demons angreb, der slet ikke kunne få kastet eller løbet i gang. Demons måtte flere gange punte dybt fra egen banehalvdel, og det gav gæsterne flere gunstige udgangspositioner inden for 50 yard linjen. Amagers forsvar holdt imidlertid stand i egen red zone, og fremtvang også en fumble, der blev samlet op af linebacker #60 Jonas Pettersson, der løb bolden mod Gold Diggers end zone. Dagens dommere underkendte imidlertid fumblen, og kaldte Gold Diggers spiller nede til stor frustration for hjemmeholdets spillere.

Søllerød udnyttede det lille momentum til at sikre sig føringen på et kast til #91 Dylan Drake med 30 sekunder tilbage af 1. Quarter.

På Gold Diggers næste possession lykkedes et af de mange forsøg på screens, og bolden blev taget til huset over 50 yards, og kort efter fandt QB #2 Kenneth Stender WR #20 Mikkel Lindsø på et langt kast.

Humøret var langt fra i top hos Demons spillere, som samtidig kunne opleve den danske sommer fra sin bedste side, da regnen begyndte at vælte ned. Regnen spolerede også Amager Demons og KG66 – Kastrup Gymnastikforening af 1966’s springgymnaster show i pausen, og i stedet fortrak de godt 400 fremmødte tilskuere til siddepladserne under overdækket på Tårnby Stadion.

Head coach Jesper Torstensson forsøgte i pausen at opildne spillerne med løfter om, at man nok skulle finde løsninger på Gold Diggers pres i løbet af kampen.

Der skulle imidlertid et field goal og endnu et touchdown til fra Søllerød Gold Diggers, før Amager Demons vågnede. På det tidspunkt var stillingen 28 – 0 til gæsterne med 5 minutter tilbage af 3. Quarter, men ikke desto mindre gav QB #Hjalte Nexmanns kast til WR #83 Frederik Normann liv på Demons sidelinje og på tilskuerrækkerne. Det forløsende touchdown kom, efter LB Michael ”Boomer” Kristiansen vristede bolden fri fra Gold Diggers runningback, og var samtidig startskuddet til et Demons forsvar, som begyndte at hænge bedre sammen.

Forsvaret måtte dog se Gold Diggers backup QB #13 Lasse Randa-Boldt score på et keep med 7 minutter tilbage af 4. Quarter, men Demons angreb svarede hurtigt igen med et dybt kast til Frederik Normann, der griber bolden, stopper på en tallerken, og udnytter, at forsvarsspilleren glider i det våde græs.

Selvom Demons forsvar opsnapper en fumble, og RB #16 Lars Hyrsting Larsen udnytter det momentum til at score touchdown, så kom Demons aldrig tættere på end slutstillingen 35 – 20.

Efter kampen understregede Demons head coach Jesper Torstensson, at det var Gold Diggers store pres på begge linjer, der udfordrede Demons ditto, på en dag, hvor man manglede tre faste spillere på den defensive linje.

Trods nederlaget, så har målsætningen om slutspil ikke ændret sig.

”Vi har to mål, et at få fem sejre, så vi er kvalificeret til playoff, som er grundmålet i år. Det store delmål er, om vi kan gå op og spille om sejren oppe i Tigers,” sagde cheftræneren efter kampen.

For U19-spilleren Frederik Normann blev kampen det store gennembrud på seniorholdet. Det er allerede blevet til flere snaps på Demons angreb i denne sæson, men afbud på offense gav mere plads til den unge spiller, som forstod at udnytte situationen, selvom angrebet aldrig nåede op i de vante omdrejninger.

”Det kører bare ikke til at starte med. Vi får ikke løbet ordentligt i gang, og vi får ikke sat kastene op. Gold Diggers kom meget stærkt ud, men i 2. Halvleg begynder vi at få bedre styr på det og får gang i både løbet og kastet,” fortalte Frederik Normann efter kampen, hvor han også erklærede sig ganske tilfreds med sin egen præstation.

”Jeg synes det var fint, men det kunne godt være bedre. I 1. Halvleg går det ikke så godt, men i 2. Halvleg kaster hjalte bolden op, og så var det bare at gå op og hente den. Det andet touchdown var for fedt. At score én gang er fedt, men 2 gange i samme kamp på senior, når man er U19-spiller, er en præstation.”

Amager Demons nationalliga hold kan nu gå på sommerferie med en 3 – 3 record, inden anden halvdel af sæsonen sparkes i gang 9. August på Tårnby Stadion, hvor modstanderen for anden gang i år er de danske mestre fra Copenhagen Towers.