Demons åbner efterårssæsonen mod ubesejrede Towers

Demons åbner efterårssæsonen mod ubesejrede Towers

Sommerpausen er ovre, og den står igen på skraldebang, touchdowns og turnovers. Amager Demons åbner anden halvdel af sæsonen lige så hårdt som starten af sæsonen, hvor danmarksmestrene fra Copenhagen Towers på hjemmebane vandt 46 – 7, hvilket efterfølgende blev ændret til en skrivebordssejr som følge af licensrod hos Demons.

Trods en overbevisende sejr mente holdet fra Gentofte, at de startede langsomt ud mod Demons, og ser man på holdets seneste resultater, så kan Towers fremvise imponerende sejre over sidste års Mermaid Bowl finalister fra Triangle Razorbacks og de mangeårige mestre fra Søllerød Gold Diggers. Netop Søllerød Gold Diggers var det sidste møde for Amager Demons inden sommerpausen, hvor det blev til et nederlag på 35 – 20 på Tårnby Stadion, hvilket sendte Demons på ferie med 3 sejre og 3 nederlag, der var nok til at placere holdet midt i National Conference efter Aarhus Tigers og Copenhagen Towers.

Det er Amager Demons erklærede mål at gentage sidste års deltagelse i play off, og selvom det bliver en stor udfordring at hive en sejr hjem mod Towers, som ifølge rygterne er blevet forstærket i sommerpausen og har fået flere spillere tilbage fra skader, så vil hjemmekampen lørdag d. 9 august på Tårnby Stadion give en indikation på, om holdet fra Amager er klar til at kæmpe med om slutspilspladserne med Aarhus Tigers og Herlev Rebels.

Hvem? Amager Demons mod Copenhagen Towers
Hvor? Tårnby Stadion, Gemmas Allé 41, 2770
Hvornår? Kickoff kl. 14.00