Amager Demons holder Rookie Træning hver onsdag

Amager Demons holder Rookie Træning hver onsdag

Amager Demons holder rookie træning hver onsdag fra 18.30 til 20.00 på Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup. Formålet med disse Rookie Wednesdays, er at give alle interesserede mulighed for at komme og prøve Amerikansk Fodbold under kyndig vejledning at trænere og spillere fra vores National Liga hold. Rookie Wednesdays er åben for alle og fokus er lagt på de helt grundlæggende teknikker, som bliver gennemgået og demonstreret og herefter udføres gentagne gange, hvor det er vigtigere at gøre det rigtigt fremfor hurtigt. Der arbejdes i grupper, både offensivt og defensivt hver for sig og i det omfang det er muligt og sikkert mod en modspiller, f.eks. reciever mod Defensive Back.

Rookie Wednesdays har altid samme forløb:
10-15 minutters opvarmning.
15-20 minutters footwork (Tekniske øvelser)
30-40 minutters individuals i grupper, Linemen, Backs, Recievers, QBs, TE
10-15 minutters meget let scrimmage med udgangspunkt i de teknikker, der er blevet arbejdet med i individuals.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage i Rookie Wednesdays, dog kræves der udstyr af sikkerhedsmæssige årsager.
Det er muligt at låne udstyr af Amager Demons, den eneste forudsætning for det, er at du kontakter os senest 3 timer før træningen.
Det er en fordel at træne i fodboldstøvler, da vi træner på kunststofbane, så du skal selv sørge for at medbringe fodboldstøvler og træningstøj.

Kontakt: thomas@amagerdemons.dk / 42209505