Amager Demons helt på egne ben igen.

Amager Demons helt på egne ben igen.

Efter 2 år, med et succesfuldt samarbejde med Tomahawks på junior, og et år med Slagelse på breddeholdet, har bestyrelsen besluttet, at det var på tide at stå på egne ben igen.
Beslutningen har bestemt ikke været nem, da samarbejdet med Tomahawks, rent sportsligt, har været en stor succes, med en finale plads i U19DS i 2013, og en tur i semifinalen i 2014. Men samtidigt har det været mere end svært, at tiltrække nye U19-spillere, da træningen lå i Valby.
Efter halvanden års samarbejde på U16, flyttede klubben aktiviteten og træningen tilbage på Amager, i august i år, og efter det, er holdet vokset til det 3-dobbelte. Noget klubben håber at kunne gentage på U19.

De seneste par år, har klubbens breddehold, haft en meget selvstændig tilværelse i klubben, og i 2013 var truppen så tynd, at holdet desværre måtte melde afbud til en kamp, og var stærkt afhængige af spillere fra eliteholdet, til at gennemføre flere kampe. Derfor valgte klubben i foråret 2014, at indgå et holdfællesskab, med Slagelse Wolfpack. Et samarbejde, som ikke var den store sportslige succes, men på det kammeratlige plan, var en rigtig stor succes.
Sålænge klubben ikke har et U19-hold, er klubben afhængig af et udviklingshold, til de nye spillere, som ikke er helt klar til at spille på højeste niveau herhjemme.

Ifølge forbundets regler, kan kun 2. og 3. års U19-spillere, spille seniorkampe uden dispensation, første års U19 skal bruge en dispensation, her vil deres fysiske størrelse og erfaring inden for sporten, afgøre om der bliver søgt dispensation til senior eller U!6-holdet, for hvert enkelt medlem.

Derfor er klubbens beslutning, for 2015, at klubben stiller op med et hold i NL (elite), et senior hold i Danmarksserien, bestående af udviklings- og breddespillere, samt U19-spillere, et U16 hold i U16 Danmarksserien, og U12/U14 i stævneform. Denne løsning går godt i tråd, med planen om at øge tværholdssamarbejdet i hele klubben.

Det nye U19-bredde samarbejde starter træning onsdag den 12. november, på kunstgræsbanen ved Tårnby stadion, kl. 18.30-20.00. Hvis man skal låne udstyr, er mødetiden 18.00 foran containeren ved Amagerhallen.

Til alle nye potentielle U19 og senior spillere, er der åben camp, ved Amagerhallen. Lørdag den 8. og søndag den 9. november, ved Amagerhallen, mellem 11 og 16.